Celebrity Fashion Russia

Kristina Asmus

Kristina Igorevna Asmus – Myasnikova (Russian: Кристи́на И́горевна А́смус; born 14 April 1988) is a Russian actress. She is known for her television role in a medical sitcom Interny. She was named the sexiest woman in Russia by magazine Maxim.

Filmography

Year Title Role Notes
2010-15 Interns Barbara Chernous TV series
2010 Yolki Lena
2010 Alibi rooms Sasha TV series
2011 Ivan Tsarevich and the Grey Wolf Squirrel (voice)
2011 Unreal history TV series
2012 Russian Zолушка Masha Krapivina, ‘Cinderella’
2012 Dragon Syndrome Alexandera Maximova TV series
2012 Real love Lena Antonova
2012 Russian Дублёр Dasha
2013 What are men doing! Sveta
2014 Russian Лёгок на помине florist Lisa
2015 Dawns Here Are Quiet Galya Chetvertak
2015 Champions: Faster. Above. Stronger
2015 Psychos Maya

 

0c13wgh443n6w3h0 1_-2 1_Kristina_Asmus 968full-kristina-asmus 1102_a 356649 1359137236_1696754051 asmus_360 cdb4e18fc55296451c5c890a01f121a7 Kristina Asmus 2015 Kristina Asmus 2016 Kristina_Asmus_01_03

фото В.Бертова 18.08.10 СПБ пресс-ланч в ресторане «Кухня» с участием актеров самого популярного ситкома ТНТ«Интерны». Выездную консультацию в Санкт-Петербурге откроют Кристина Асмус (интерн Варя Черноус) и Вадим Демчог (венеролог Иван Натанович Купитман).

фото В.Бертова 18.08.10 СПБ пресс-ланч в ресторане «Кухня» с участием актеров самого популярного ситкома ТНТ«Интерны». Выездную консультацию в Санкт-Петербурге откроют Кристина Асмус (интерн Варя Черноус) и Вадим Демчог (венеролог Иван Натанович Купитман).

kristina_asmus_blue_eyes_face_makeup_hair_hd-wallpaper-46602 Kristina-Asmus Kristina-Asmus-2015-Wallpaper-9561 KristinaAsmus1548732714 KristinaAsmus2710273264 Kristina-Asmus-HD-Background-Wallpaper-1920x1080

кристина асмус церемония награждения "Прорыв Года 2013" ресторан-яхта"Чайка" 23/10/13

кристина асмус
церемония награждения “Прорыв Года 2013″ ресторан-яхта”Чайка” 23/10/13

ouvwldkmws1kmksw

 

(Visited 1,528 times, 1 visits today)

This Post Has Been Viewed 2,645 Times

About the author

1meee

1meee us :
See the first or That is my first visit
I am in love with all my contacts
This :) :x

Leave a Comment